Bij MOOI Boulevard Vlissingen wordt uitsluitend gewerkt met de producten van SPA SalonnePro Amsterdam. In dit merk hebben we alles gevonden wat wij van een product verwachten.

Zonder parabenen

Dit Nederlandse merk is eerlijk, transparant en er worden precies de juiste werkstoffen gebruikt die belangrijk zijn voor het verbeteren van de huid, in exact de juiste concentraties en dat alles zonder parabenen, silicone, PEG en alcohol. Daarbij is dit product uiteraard niet op dieren getest, geen chemische toevoegingen en is er enkel gebruik gemaakt van organic ingrediënten. Dat dit product natuurlijk is wil niet zeggen dat de behandelingen een middelmatig resultaat gaan geven, integendeel!

Ook voor thuisgebruik

Wij bieden heel intensieve behandelingen en producten aan voor thuisgebruik. Om de behandeling thuis door te zetten biedt dit merk zelfs de mogelijkheid om thuis ampullen te gebruiken met de hoogste concentraties actieve werkstoffen.

Dit is zoveel goeds voor je huid! Kom het ervaren en maak een afspraak. Lees hieronder meer over de verschillende productlijnen.

Het starterspakket van SPA SalonnenPro Amsterdam

SPA SalonnePro Organics

Een cosmeticamerk geboren uit de vraag van onze klanten. Zo ontwikkelden we de Salonnepro Organic series, producten zonder chemische toevoegingen
en met organische ingrediënten. Producten die niet alleen organisch roepen, maar het ook echt zijn.

SPA SalonnePro Solutions

Daarna rees de vraag voor een parabenen-vrije productserie op natuurlijke basis in een zeer gunstige prijscategorie. Zo ontstond de Salonnepro Solutions serie.
Voor elk huidprobleem biedt Solutions een oplossing.

SPA SalonnePro Anti-Aging Ampullen

Onze ampullen zijn een verhaal apart. Iedereen kent de glasampullen, waarvan de basis een mix van water en alcohol is. Niet bepaald de meest werkzame ingrediënten. Maar het bracht ons op het idee om ampullen te creëeren waarin de peptiden en werkzame stoffen in een basis zitten van een speciale Aloe Vera transportgel. Deze gel is als één van de weinige stoffen in staat om in alle drie de huidlagen terecht te komen. Daarnaast gebruiken wij van alle peptiden en werkstoffen de hoogst haalbare percentages in onze ampullen. Al met al blijken de Anti-Aging ampullen van Salonnepro een groot succes vanwege de extreme werkzaamheid. De prijs hielden we gunstig en betaalbaar.

Verschil natuurlijk of Organic

Veel mensen kennen de term “organic” maar weten niet goed wat het precies inhoudt. Er zitten een aantal grote verschillen tussen “natuurlijk”en “Organisch”
De plantaardige extracten die gebruikt worden in de Organic series zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens richtlijnen organische landbouw. Dit maakt de producten schoner, krachtiger en werkzamer.

Voordelen Organic vs. Natural

Organische landbouw gebruikt geen schadelijke pesticiden en chemicaliën.
Er wordt bewust omgegaan met de natuur en mens, bijv. geen kap van regenwoud of kinderarbeid.
De planten en bomen staan langer in rijkere grond zonder kunstmest. De planten nemen daardoor meer mineralen op uit de grond en maken meer vitaminen aan uit zonlicht. De extracten zijn daardoor voller van vitamines en mineralen.